Een persoonlijk eindejaarsgeschenk

Een origineel eindejaarsgeschenk is een uiting van waardering naar het personeel en/of uw relaties. Een eindejaarsgeschenk is extra persoonlijk wanneer er rekening wordt gehouden met specifieke interesses of bezigheden. Wanneer u bijvoorbeeld weet dat uw collega's van een goede fles wijn houden, is het natuurlijk erg leuk om een wijnpakket als eindejaarsgeschenk te geven. Weet u dat de interesse van de ontvanger voor een groot deel ligt op het gebied van sport of reizen, dan zou een eindejaarsgeschenk met een trolley of een sporttas een geschikte keuze kunnen zijn. Bij iedere kerstpakketten bedrijf wordt er veel keuze gegeven aan iedere bezoeker. 

Eindejaarsgeschenk

Tips en adviezen voor een origineel eindejaarsgeschenk

Er zijn zoveel verschillende eindejaarsgeschenken te krijgen, waardoor een persoonlijk geschenk helemaal niet moeilijk zou moeten zijn. Van pennensets tot outdoor survivalsets, er is voor ieder wat wils! Maar helaas is het niet altijd zo gemakkelijk. Gelukkig hebben wij een aantal tips opgesteld, waardoor het (bijna) niet meer mis kan gaan! De tips vanuit kerstpakketten bedrijven zijn: 

  • U vergeet toch niemand? Denk ook aan nieuw personeel, uitzendkrachten en stagiaires. Niets is zo vervelend dan wanneer u tot de ontdekking komt dat u per ongeluk te weinig eindejaarsgeschenken besteld heeft!
  • Een bon met een bedrag van waarde is ook niet altijd goed. Het personeel weet dan precies hoeveel ze waard zijn en dit kan goed danwel fout uitpakken.
  • Een geschenk geven van eigen producten is ook niet altijd leuk. Zorg voor een cadeau waarmee medewerkers niet dagelijks werken, zodat het verrassingseffect extra groot is!
  • Zorg ervoor dat de geschenken verpakt zijn in handige verpakkingen die gemakkelijk te vervoeren zijn met de fiets, auto of trein.

Ontdek het aanbod en start uw zoektocht

Aan de hand van deze vier tips hopen wij u geholpen te hebben bij de eerste oriëntatie naar dat ene mooie eindejaarsgeschenk voor hem of haar.. Bent u er nog niet zeker van of  die cadeaus wel of niet gewaardeerd zullen worden? Vraag dan gewoon hulp aan iemand binnen uw organisatie! Met z'n tweeën weet u meer dan alleen. Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor diverse trends en ontwikkelingen. Wellicht dat wij u goed kunnen helpen en adviseren met de ervaringen en kennis die we hebben opgedaan in de lange tijd dat wij reeds actief zijn in de wereld van originele nieuwjaarsgeschenken. Bekijk het kerstpakket bedrijf voor interessante keuzes en sluit de zoektocht af met de perfecte geschenken voor uw personeel. 

Het team van Kerstpakket Bedrijven wenst u veel succes!

Alle blogcategorieën