Kerstgeschenken in vele maten en soorten

Kerstmis, het ideale moment om medewerkers en/of relaties te laten merken dat u ze waardeert. Veel bedrijven doen dit door middel van het overhandigen van een origineel kerstgeschenk. Zo'n kerstgeschenk kan vele vormen en maten hebben, waarbij de attentiewaarde uiteraard het meest belangrijk is. Tegenwoordig zijn er namelijk veel verschillende themageschenken die een kerstpakket bedrijf hanteert. 

Hieronder een korte opsomming over de verschillen die er zijn en wat het precies inhoudt: Onthoud goed dat er veel verschillen zijn tussen diverse kerstgeschenk bedrijven en dat ieder kerstpakketten bedrijf andere voorwaarden hanteren. Bestudeer de websites altijd grondig en doorzoek de collectie met kerstgeschenken voor personeel.

1. Thema-kerstpakketten
Dit zijn kerstpakketten die samengesteld zijn op basis van een bezigheid of een voorkeur. Enkele voorbeelden van zulke thema's zijn sportieve pakketten of duurzame pakketten.
2. Luxe geschenkpakketten
Deze kerstgeschenken bestaan uit luxe artikelen waarbij meestal de nadruk ligt op een luxe hoofdartikel. Daarnaast zijn deze pakketten op een originele manier ingepakt.
3. Goede doelen pakketten
Deze pakketten zijn steeds meer in trek. Er wordt namelijk een deel van de omzet gedoneerd aan een goed doel.
4. Kerstpakketten voor mannen
Deze kerstgeschenken worden speciaal samengesteld voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan bierpakketten of pakketten met douchegel voor hem.
5. Kerstpakketten voor vrouwen
Deze pakketten zijn speciaal voor vrouwen. Deze pakketten bestaan bijvoorbeeld uit spa-verwenpakketten of uit heel veel zoetigheid!
6. Eko pakketten
Deze pakketten bestaan uit producten van bijvoorbeeld Max Havelaar en hebben allemaal het keurmerk van Fairtrade. Dit zijn vooral biologische producten.
7. Food pakketten
Dit zijn de traditionele kerstpakketten. Helemaal gevuld met lekkernijen!
8. Techno kerstgeschenken
En last but not least, de technopakketten bestaan uit de laatste technische snufjes. Ideaal wanneer de ontvanger van gadgets houdt!

Kerstgeschenken

Maak een keuze voor een passende geschenk

Daarnaast kun je bij de meeste kerstpakketten bedrijven ook nog zelf je kerstpakket samenstellen. Als je een precies weet wat jouw medewerkers en/of klanten leuk vinden, dan stel je het perfecte kerstgeschenk toch zelf samen! Of je nu veel of weinig te besteden hebt, een cadeau is altijd leuk om te ontvangen. Het is ook mogelijk om eenvoudig een pluim met kerst te geven, als het maar een teken van dankbaarheid en samenhorigheid is! 

Eigen wensen?

Naast de standaart kerstgeschenken is het tevens mogelijk om zelf een pakket te maken. Dit doet u door uw wensen duidelijk en helder op papier te zetten en door te sturen naar onze specialisten. Wenst u naar onze showroom te komen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen inplannen. Onze stylisten zullen u adviseren en helpen bij het samenstellen van een schitterend kerstgeschenk met een hoge attentiewaarde.

Kerstpakket bedrijven belasting

Bij de aanschaf van kerstpakketten komen fiscale regels aan bod. Benieuwd hoe dit precies zit, neem dan een kijkje op de pagina Kerstpakketten Belasting en wetgeving.

Alle blogcategorieën