Nieuwjaarsgeschenken voor uw personeel

Sommige werkgevers prefereren een nieuwjaarsgeschenk boven een kado met de kerst. In veel gevallen heeft dit te maken met kerstvakanties van werknemers, maar ook zeker met de drukte die speelt aan het einde van het jaar. Hiervoor biedt een nieuwjaarsgeschenk de perfecte uitkomst die u eenvoudig kunt selecteren via een kerstpakket bedrijf. 

Nieuwjaarsgeschenken

Een origineel en leuk nieuwjaarsgeschenk

Een relatiegeschenk is niet alleen een blijk van waardering, het is ook een contactmoment met de klant. Hiermee geeft u net dat beetje extra aandacht, misschien met als gevolg dat er volgend jaar eerst aan u wordt gedacht voordat er een concurrent ingeschakeld wordt. Uiteraard zit de concurrent niet stil en zullen zij ook nieuwjaarsgeschenken verspreiden. Het nadeel hiervan is dat u rondom de drukke kerstdagen samen met misschien wel 20 anderen een geschenk stuurt naar de leverancier of zakenpartner. Opvallen tussen het gros wordt dan meteen al een stuk moeilijker. Tenzij u het anders aanpakt dan die 20 anderen. Verander het tijdstip gewoon en stuur een nieuwjaarsgeschenk! De drukte is voorbij waardoor uw nieuwjaarsgeschenken vast en zeker de aandacht zullen trekken. Let wel op dat het niet hetzelfde is als een kerstgeschenk. Daarbij zit er ook veel verschil in geschenken tussen ieder kerstpakketten bedrijf. 

Maak het verschil met kerstpakket bedrijf

Wanneer u in het begin van het nieuwe jaar het nieuwjaarsgeschenk overhandigt, zijn de meeste kerstgeschenken al uitgepakt en vergeten. Dus wanneer u twee weken later met een geschenk aankomt, is de decemberdrukte voorbij en is er meestal tijd om de relaties en bijbehorende zaken te evalueren. Daarnaast kan het nooit kwaad om het nieuwjaarsgeschenk persoonlijk te overhandigen, waardoor er ook een vorm van quality time ontstaat met uw zakenpartner. Het enige wat u nu moet doen is een opvallend en persoonlijk nieuwjaarsgeschenk uitkiezen in een van de webshops op Kerstpakket Bedrijven..!

Vragen of onduidelijkheden?

Heeft u een vraag over een nieuwjaarsgeschenk, de inhoud of over de levering, laat het ons weten. Wij en de kerstpakketten bedrijven helpen u graag verder.

Alle blogcategorie├źn