Geef een pluim met kerstmis

Wilt u graag een uniek kerstpakket aan uw werknemers geven, maar weet u niet precies wat ze leuk vinden? Dan kunt u nu een Pluim geven als kerstpakket. Op deze manier kan iedereen zijn eigen favoriete product of belevenis bestellen en loopt u als werkgever dus niet het risico dat u een onbruikbaar en dus onnodig kerstpakket hebt gegeven. Bij verschillende kerstpakketten bedrijven is het mogelijk om een pluim voor kerst te geven. 

Pluim met kerst

Wat houdt de Pluim in?

Zodra de werknemer een pluim wilt geven als kerstpakket, kunt u deze bestellen op de website. De werknemer krijgt dan een originele giftbox cadeau met hierin de speciale Pluim voucher. Zodra deze Pluim is uitgepakt kun de werknemer op de website kijken uit welke producten of belevenissen u precies kunt kiezen. Als werkgever kunt u ook nog een persoonlijk bericht plaatsen, die de werknemer kan bekijken zodra hij is ingelogd op de website. Zo kunt u het kerstgeschenk nog persoonlijker maken. De werknemer kan op ieder moment gebruik maken van de Pluim voucher, aangezien de Pluim onbeperkt geldig is. Doorgaans is de pluim zichtbaar bij ieder Kerstpakket bedrijf. 

Verschillende mogelijkheden via kerstpakketten bedrijven

Er zijn verschillende Pluimen die u kunt geven aan de werknemer, waarbij kerstpakket bedrijven doorgaans veel keuze aanbieden. Elke kleur heeft een ander prijskaartje. Zo staat de gele Pluim voor 15 euro en is een gouden Pluim 1000 euro waard, bij deze gouden Pluim krijgt u ook een fles champagne erbij. Hiertussen zitten nog 9 andere kleuren met ieder een ander prijskaartje. Zodra u besloten hebt welke Pluim uw cadeau doet, kunt u kiezen uit 3 verschillende giftboxen. Zo zorgt u voor nog een origineler kerstpakket. Hierna hoeft u alleen nog maar uw adresgegevens in te vullen en het pakket wordt opgestuurd. Een Pluim is dus een makkelijk, doch uniek geschenk om cadeau te doen als kerstpakket. Bekijk het assortiment en vergelijk het kerstpakketten bedrijf voor het optimale kerstgeschenk. 

Alle blogcategorieën