Maak iemand blij met een verantwoord kerstgeschenk

Kerstpakketten zijn gemaakt om een blijk van waardering aan de werknemer te geven. Ook geven werkgevers deze pakketten om de kerst voor de werknemers nog mooier en luxer te maken. De gedachte achter een kerstpakket is dus heel mooi, maar het is dan natuurlijk ook belangrijk dat het produceren van kerstpakketten geen schadelijke gevolgen heeft voor de mensen en natuur. Vandaar dat sommige kerstpakketten bedrijven zich hebben aangemeld als officieel partner van MVO Nederland

Verantwoord kerstgeschenk

Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Als u een partner van MVO Nederland bent, houdt dit in dat u zich bezig houdt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De producten die gebruikt worden in een kerstpakket zijn gemaakt zonder dat hier negatieve gevolgen voor de mensen of natuur aan verbonden zijn. Zo kan het leveren van de kerstpakketten op een verantwoorde en duurzame manier door voor een maatschappelijk bewuste leverancier te kiezen. Een organisatie die dus zelf maatschappelijk verantwoord is, moet er ook voor zorgen dat het kerstpakket bedrijf waar hij of zij de kerstpakketten koopt, maatschappelijk verantwoord is. Op onze website vind u voornamelijk kerstpakket bedrijven die verantwoord actief zijn met kerstgeschenken.

Bekijk ook voedselpakketten naar de voedselbank>>

Beter gevoel met kerst

De kerst staat toch vooral bekend als feest waarbij iedereen voor elkaar zorgt en men geen slechte dingen bij elkaar doet. Werknemers vinden het daarom ook belangrijk dat ze verantwoorde kerstpakketten krijgen, om dit goede gevoel vast te houden. Het krijgen van verantwoorde kerstpakketten verhoogt de betrokkenheid van de werknemers bij de organisatie. Mocht u dus op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoord kerstpakket, kijk dan bij een kerstpakketten bedrijf die partner zijn van MVO-Nederland, of zoek meer informatie over de producten die zij in de kerstpakketten stoppen.

Alle blogcategorieën