Luxe wijnpakketten online kerstpakket bedrijven

Bent u opzoek naar een uniek en smaakvol geschenk? Kies dan voor een wijnpakket via uw geschikte kerstpakket bedrijf!

Er zijn verschillende soorten wijnpakketten. Er zijn pakketten die puur en alleen bestaan uit een fles wijn in een mooie verpakking, maar er bestaan ook wijnpakketten die bestaan uit een of meerdere flessen wijn gecombineerd met leuke schaaltjes, handige kaasplankjes met verschillende kazen of zelfs met een Rituals verwenpakket. De keuze is reuze!.

Wijnpakketten

Trends in de wijnbranche!

Niet alleen in de wijnpakketten is er veel keus, in de wijnen ook. Er zijn veel verschillende smaken en afkomsten waardoor een goede wijn kiezen soms moeilijk kan zijn. Veel kerstpakketten bedrijven hanteren tegenwoordig wijn als geschenk. 

Het is misschien leuk om dan rekening te houden met de laatste wijntrends. Echte wijnliefhebbers gaan namelijk op zoek naar nieuwe smaken. Er is zoveel te proeven, waarom zou u het enkel bij een aantal bekende wijnen houden?

Wijnen uit onbekendere landen zoals Macedonië en Hongarije zijn steeds meer in trek. Het eigen karakter en smaak maken deze wijnlanden zo bijzonder. Deze trend is bekend bij onze stylisten en hierop passen wij de samenstelling van onze wijnpakketten aan. 

Het is ook mogelijk om wijn te selecteren als onderdeel van een verantwoord kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk
Macedonië
Het land van de 'vergeten wijnen'. Door de tweede wereldoorlog is het jaren niet mogelijk geweest om vanuit Macedonië wijnen te importeren. Gelukkig kunnen we nu wel weer genieten van heerlijke Macedonische wijnen. De Vranac is een geweldige druif die zorgt voor veel verschillende smaakelementen die door een groot publiek gewaardeerd worden.

Hongarije
Hongarije is een land wat vooral witte en droge wijnen exporteert. Een bekende Hongaarse wijn is Tokaji. Deze bijnaam kreeg de wijn doordat hij geliefd was bij veel koningen door heel Europa. Het is een wijn met een unieke aroma en is vol van smaak. En welke koninklijke wijn is nu niet geschikt als wijnpakket?

Bekijk het assortiment en kies een geschit wijnpakket voor uw zakenrelaties en personeel. De wijnen zijn opgedeeld in diverse prijsklassen en zijn eenvoudig te bestellen via de webshop.

Vragen aan kerstpakketten bedrijven?

Mocht u naar aanleiding van ons wijnpakketten assortiment nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice of met het kerstpakketten bedrijf.

Alle blogcategorieën