Neem contact met ons op! 

Meer informatie hebben over een bepaald aspect of zit u met een vraag? Door middel van het contact formulier kunt u contact met ons zoeken. Wanneer u dit heeft gedaan dan nemen wij contact met u op om de onduidelijkheid weg te nemen of de vraag te beantwoorden.

Verzoek indienen

Mocht je een verzoek hebben aan Kerstpakket Bedrijven, dan kun je hier een verzoek indienen. Onze mensen staan klaar om het verzoek te bekijken en eventueel te beantwoorden. 

Wanneer je een verzoek op stuurt naar Kerstpakket Bedrijven, zullen we deze zo spoedig mogelijk bekijken. Bij een vraag over de artikelen of tips, zullen we perfect antwoord proberen te geven om het probleem op te lossen. Het antwoord zal je ontvangen via de mail. 

In speciale gevallen kan er telefonisch contact opgenomen worden met Kerstpakket Bedrijven, maar normaliter wordt het contact gevoerd via de mail. Hierdoor kunnen we gespreksstof ook niet kwijt raken en eventuele verwarringen worden hiermee voorkomen. 

Hoe moet je een verzoek indienen? 

Heb je een verzoek aan Kerstpakket Bedrijven, dan kun je in de opmerkingen het verzoek uitleggen. Probeer zo duidelijk mogelijk het verzoek uit te leggen, zodat onze medewerkers precies weten wat jij wilt weten of van ons verwacht.

Vul de gegevens in zoals gevraagd en dien het verzoek in. Doorgaans worden verzoeken door de week behandeld en kan het enkele dagen duren voordat het verzoek wordt beantwoord.

Mocht het verzoek niet serieus ingediend worden, zullen we verrassend genoeg geen antwoord geven!

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Kerstpakketten per provincie Kerstpakketten Limburg Kerstpakketten Noord Brabant Kerstpakketten Gelderland Kerstpakketten Zeeland Kerstpakketten Zuid Holland Kerstpakketten Noord Holland Kerstpakketten Utrecht Kerstpakketten Overijssel Kerstpakketten Flevoland Kerstpakketten Drenthe Kerstpakketten Groningen Kerstpakketten Friesland
Alle blogcategorieën
Assortiment Assortiment Kerstpakketten Kerstpakketten